Information om hemsidan samt kontaktformuläret

Vi har numera ett alternativt sätt att nå dels denna hemsida och tvättstugebokningen:

brfalfageln.se > alfagelnwaxon.bostadsratterna.se
tvattbokning.brfalfageln.se > alfageln.tvattbokning.online

De gamla adresserna finns kvar och adresserna ovan vidarebefodrar besökare till de faktiska hemsideadresserna.

Detta gör vi då om vi byter hemsideleverantör eller bokningssystem för tvättstugan kan vi peka om adresserna ovan till de nya hemsideadresserna.

För dig som boende blir det dock samma adress oavsett vilket system som finns i bakgrunden, ex;

brfalfageln.se oavsett vad för hemsideplattform kan tänkas komma i framtiden.
tvattbokning.brfalfageln.se oavsett vad för tvättbokningssystem kan tänkas komma i framtiden.

Vi har uppdaterat kontaktformuläret du finner här.

Anledningen är att försöka få bättre struktur på ärenden som inkommer till styrelsen så att olika kategorier av ärenden t.ex:

  • Parkering
  • Frågor som berör hyresrättslägenheter

m.m.

Den gamla e-postadressen fungerar som förut (den vidarbefodrar e-post till vår nya e-postadress) men vi uppskattar om kontaktformuläret används i framtiden.

I samband med att vi införskaffat domänen (hemsidenamnet) "brfalfageln.se" har vi numera e-postadresser som slutar just på "@brfalfageln.se".

Kontaktformuläret leder ett ärende till rätt mailkorg (för styrelsen) för att det ska bli enklare att samla ärenden av samma typ och bli mer överskådligt.

Anledningen varför vi inte går ut med e-postadress/erna på hemsidan är för att minimera skräppost då om en e-postadress ligger "öppet" på en hemsida så blir det snabbt så att skräppost skickas till den.

Vi kommer svara er från en e-postadress som slutar med "@brfalfageln.se" och vidare kontakt kan ske direkt genom mail direkt till den e-postadressen.

Vår nuvarande hemsideplattform medger tyvärr inte att man kan bifoga bilagor i kontaktformuläret, något som vi hoppas åtgärdas vid byte av plattform som är inom en något sånär snar framtid (skrivet November 2023).